Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Да и после жената кат пита къде беше,ма във форума пише другоПа ти и Санто сте по-зле,пишете в едни и същи форуми
    Още по-зле е, когато със шефа пишем в един форум
    sigpic
    Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщение
      Хаххах загазила си
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщение
        Тогава напиши нещо хубаво за шефа си в "Забранено за шефове".
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Днес засякох черна 155-ца с много добри стикери, паркирана пред 12-ти блок на технически университет София. Имаше и детелинка и предположих, че е на някой колега от форума Прав ли съм ?
          Last edited by Blade; d.m.y г., 18:38.
          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

• Васко Петров на кафенце да е бил в Бар и Грила в Дружба2
            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
            sigpic

Comment

• днеска видях една алфичка 156 зона б 5 блок 14.номерчето е **1965**! ако някой си я познае да каже
              alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• В събота на Трифон Зарезан по старо му и Св Валентин по католически видях колата на digitalundgrd, той си знае къде, а дано се оправи бързои и да е на линия
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Бе и аз я видех там вече два пъти, третия път като минавам дано я няма че да се освободи едно паркоместо.....
                  Неска на Тракията до ПД една черна шуменска 156 2.0 с 56 в номера беше спряна от куките, дано се е разминал леко......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Масленно зелена металик 156 със крилото. номера и беше СА9977**. На бул. Сливница я врътна яко. От Клуба ли е?
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      В събота на Трифон Зарезан по старо му и Св Валентин по католически видях колата на digitalundgrd, той си знае къде, а дано се оправи бързои и да е на линия
                      Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Бе и аз я видех там вече два пъти, третия път като минавам дано я няма че да се освободи едно паркоместо.....
                      Неска на Тракията до ПД една черна шуменска 156 2.0 с 56 в номера беше спряна от куките, дано се е разминал леко......

Ехааа най-накрая и мен да ме засекат Жалко, че я виждате в такова състояние...

Аз пък днес ходих да си я видя, че ми домъчня
                      До края на месеца пак ще съм на линия, ако всичко върви по план

Мерси за пожеланията колеги
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• някой от вас да живее на ул. Липа в Лозенец?
                        отскоро работя на тая улица и чести са спрели една сива 164 с детелинки, сива 155, черничка 147

номера не помня, а фотото нямам навик да си го нося

PS: има и една синя 146 на Липа и една сива 146 С 075# ## на съседната улица- Розова долина май беше...
                        Last edited by bad_bat; d.m.y г., 18:19.

Comment

• днеска мернах някой от клуба номера е *с5497нк*червена 155-ца!колата я засичам неколко дни подред на опълченска преди цар симеон
                          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• я веднага да си каже кой колега от кюстендил с червена 155 ме гони днес за софия към 17:30,кара по мен доста време и като спрях ми свирна.веднага да си казва кой е
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Кой е колегата да му се накарам......Това са снимки от Комо в Младост 4, а след ден два не ми даде път в студентски град аз излизах от улицата при лападунди, след него ме пусна колега с 155-ца сива. Ей
                              Attached Files
                              markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                              Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                              Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                              Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

• Днес видях едно червено GTV паркирано до книжарницата на МГУ с номер 5155, софийски. Това беше около 12.30ч.
                                Да си признава, кой ми е колега по кола и по образУвание!
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X